ONLINE JÓGAÓRÁINK

HÉTFŐ

17.30-18.30
JÓGA ALAPOK NŐKNEK
Zsófi

19.00-20.00
NŐI JÓGA
Zsófi

KEDD

19.15-20.15
NŐI JÓGA
Zsófi

SZERDA

18.30-20.00
JÓGA
Hencsi

CSÜTÖRTÖK

19.00-20.00
HATHA FLOW 
Zsófi

PÉNTEK

PLATFORM

A jógaórák facebook MESSENGER híváson keresztül zajlanak, kezdéskor az oktatód indítja majd a hívást.

JELENTKEZZ

Írj nekünk az info kukac saktisisters.com címre,
vagy lépj be facebook csoportunkba, ahol egyéb tartalmakhoz is hozzáférsz.
 

A két ünnep közt egy kicsit módosul az órarendünk, kattints, jelentkezz! Boldog ünnepeket kívánunk!

JÓGAÓRÁINK

 • ONLINE JÓGA (Zsófi, Hencsi)

  Kapcsolódj be, ha szeretnél alapos instrukciók kíséretében biztonságosan: -feltöltődni és jó hangulatba kerülni -levezetni a testedben felgyűlt fölösleges feszültséget -javítani a testtartásodat és erősíteni magadat. Az egyes órák különböző témák mentén haladnak, mint például: tartásjavító, erősítő, lazító, stresszoldó, idegrendszert regeneráló, energizáló, stabilitást fokozó stb.

 • ONLINE NŐI JÓGA (Zsófi, Hencsi)

  Ismerd meg a benned élő csodálatos nőt. A női testhez és léthez idomuló gyakorlás: -a menstruációs ciklusra épülő, harmonizáló órák (például: PMS tünetek enyhítése, medence terének energizálása, stresszoldó és fájdalomcsillapító hatású gyakorlatok) -hasizom regeneráló blokk -a mell egészségét támogató ászanák stb.

 • ONLINE KISMAMA JÓGA (Zsófi)

  kapcsolódj a kisbabádhoz, töltődj fel energiával, mozogd és lélegezd ki magadból a feszültséget, mozgasd ki a derekadat, erősítsd a gátizmaidat, készülj tudatosan és természetesen a szülésre

 • ONLINE JÓGA BASIC (Terka, szünetel)

  mozgasd át az egész testedet, kapcsold ki az elmédet, érezd jól magad, méregteleníts (izzadj), erősítsd és formáld a tested, mozogd ki magadból a feszültséget, nyugodj meg, zárd le a napodat, alapozd meg a másnapodat

 • KONZULTÁCIÓ (Zsuzska)

  kismamajóga, szülésfelkészítés, szülés utáni regeneráció témakörében:

– ha gyermeket vársz, s kérdéseid vannak az otthoni gyakorlásodhoz kapcsolódóan, esetleg kisebb-nagyobb mozgásszervi problémáid vannak/lettek a hetek előrehaladtával (pl. ízületi panaszok, hát- vagy derékfájás, stb.)

– ha a vajúdás során szeretnél légzőgyakorlatokat, speciális testhelyzeteket, vizualizációs technikákat használni annak érdekében, hogy minél inkább együttműködhess a méheddel és gyermekeddel a születés folyamata során

– ha a gyermeked megszületése után támpontokra van szükséged, hogy mikortól kezdve végezhetsz milyen típusú mozgásokat, hogy az erőnléted visszanyerd, s az esetlegesen kialakult panaszaid megszűnjenek.

A Sakti Sisters egy szakmai társulás. Munkásságunk egy része online bárhonnan elérhető, személyesen leginkább Budapesten vagyunk.